Kan du få merit?

Kan jeg få merit når jeg har andre uddannelser fra ID Academy?

Certificerede ID LifeCoaches og ID Parterapeuter har mulighed for at søge direkte ind på 2. året af  ID Psykoterapeutuddannelsen.

Er din uddannelse ældre end 5 år fra certificeringsdatoen, kan du dog ikke søge om merit. Dette er gældende fra 1. juli 2018.

 

Hvordan opnår jeg merit for tidligere psykoterapeutiske uddannelser?

Studerende fra andre evaluerede psykoterapeutuddannelser med hele afsluttede studieår kan opnå merit efter en konkret individuel vurdering fra vores studievejledere. Vi gør opmærksom på, at du som merit-ansøger dog stadig ifølge de tværministerielle kvalitetskriterier skal færdiggøre din psykoterapeutuddannelse indenfor den normerede tidsramme på maksimalt 6 år.

Da vores psykoterapeutuddannelse er baseret på et unikt koncept med specifikke teorier og metoder, og da de 4 år er et sammenhængende forløb, kan det være vanskeligt at springe ind på igangværende forløb. Send en merit-ansøgning til ID Psykoterapeut Uddannelsen her: Ansøg om merit på ID Psykoterapeut Uddannelsen.

Bemærk, at vi ikke giver merit til studerende fra psykoterapeutiske uddannelser, som ikke er evalueret efter de tværministerielle kvalitetskriterier.