Hvor foregår det?

ID Psykoterapeutuddannelsen foregår både på Sjælland og i Jylland. Se vores smukke kursuscentre på henholdsvis Midtsjælland, København og i Jylland ved at klikke her.

 

Psykoterapeut Uddannelsen i Jylland

silkeborg-farve05Adresse:
ID Academy
Hattenæs 7
8600 Silkeborg

De smukke og stemningsfyldte lokaler og den unikke natur ved Silkeborgsøerne på Ny Hattenæs skaber ideelle rammer for både psykoterapi, coaching og personlig udvikling samt tilbagetrækning i form af retreats m.m. Her kan du også overnatte.

 

Psykoterapeut Uddannelsen på Sjælland?

drueholm-farve01Adresse:
ID Academy
Drueholm
Slimmingevej 34, Vollerslev
4100 Ringsted
Drueholm er vores meget smukke og store kursuscenter som ligger mellem Ringsted og Køge ca. 50 minutter fra København. Det er oprindeligt en gammel herregård, så der er højt til loftet i mere end én forstand. Her kan du også overnatte.

 

Psykoterapeut Uddannelsen i København

kursuscentre-farve03Adresse:
ID Academy Copenhagen
Østerbrogade 79, 2. sal
2100 København Ø

I København holder vi til i den monumentale arkitektoniske og meget imponerende bygning ved Østerbro Idrætsanlæg med indgang i den store portal på Østerbrogade. Her er der mulighed for både at finde stilhed inde i vores kursuslokaler og grupperum og energi og dynamik i det omkringliggende bymiljø. Et bymiljø som både byder på et hyggeligt caféliv, gode indkøbsmuligheder og smukke gamle bygninger.

 

Mødetider

Torsdag: kl. 15.00 – 21.00
Fredag: kl. 10.00 – 17.30
Lørdag: kl. 10.00 – 17.30
Søndag: kl. 10.00 – 16.00