Hvor og hvornår foregår det?

ID Psykoterapeutuddannelsen foregår både på Sjælland og i Jylland.

Psykoterapeut Uddannelsen i København

kursuscentre-farve03Adresse:
Østerbrogade 79, 2. sal
2100 København Ø

I København holder vi til i den monumentale arkitektoniske og meget imponerende bygning ved Østerbro Idrætsanlæg med indgang i den store portal på Østerbrogade. Her er der mulighed for både at finde stilhed inde i vores kursuslokaler og grupperum og energi og dynamik i det omkringliggende bymiljø. Et bymiljø som både byder på et hyggeligt caféliv, gode indkøbsmuligheder og smukke gamle bygninger.

 

Psykoterapeut-uddannelsen i Køge

Adresse:
Bag Haverne 20U
4600 Køge

Tæt på Køge station, men inde i en af Køges mest charmerende brostensbelagte gårde, kaldet Oluf I Jensens gård, finder du ID Academy Køge. Det er et område, som minder en del om Nyboder i København, med gamle gule huse, stokroser og brosten.

Indenfor får vi et dejligt stort kursuslokale på ca. 80m2, en opholdsstue på ca. 35m2, nogle grupperum, et lærerværelse og et spisekøkken med plads til i hvert fald 20 personer. Der er en lille udendørsterasse i forbindelse med køkkenet.

 

Psykoterapeut-uddannelsen i Jylland

Adresse:
Frederiksgade 77C
8000 Aarhus C

Frederiksgade er en hyggelig og fredelig gade i midtbyen i gåafstand fra banegården og andre offentlige transportmidler, med indkøbsmuligheder og restauranter i samme gade og med kun få hundrede meter til Århus mest hyggelige miljø omkring åen.

Selve kursuscenteret har smukke og lyse kursuslokaler, en hel del øverum og gode fællesfaciliteter. I sommerhalvåret kan vi endda gå ud og nyde frokosten på en skøn terrasse i den hyggelige baggård.

 

Mødetider

Torsdag: kl. 15.00 – 21.00
Fredag: kl. 10.00 – 17.30
Lørdag: kl. 10.00 – 17.30
Søndag: kl. 10.00 – 16.00